Твір-роздум "Гарний вчинок мого друга" 1-2 сторінки.

Ответы:
МИТЯ ДАНИЛЕНКО
10-02-2010 19:03

З дитинства мама і тато вчать мене робити хороші, добрі справи. Ці гарні вчинки повинні приносити користь не тільки мені самому, але іншим теж. Одного разу я зробив особливий вчинок, який тепер згадую з гордістю. Тоді я зустрів навпроти супермаркету маленьку дівчинку чотирьох років. Вона стояла біля пішохідного переходу та плакала. Я запитав її, в чому справа. Вона відповіла, що хоче додому, але боїться перейти дорогу. Я здивувався, чому вона ходить сама. Виявилося, що вона загубила маму у великому магазині. Я поміркував та здогадався, що мама має бути всередині супермаркету. А дівчинка хотіла бігти додому, вона сказала, що живе десь у багатоповерхових будинках через дорогу. Мала чомусь думала, що мама знайдеться вдома. Але дівчинка навіть не знала своєї адреси! Я не дозволив їй переходити дорогу, бо вона загубилася б остаточно. Я повів малу назад у магазин та хотів просити охоронця допомогти. Але тільки ми зайшли, як до нас підбігла жінка. Виявляється, весь цей час вона шукала доньку в «лабіринті» супермаркету. Вона так щиро мені дякувала! Я подумав: добре, що я не пройшов повз дівчинку, коли вона збиралася переходити вулицю. І добре, що я не став їй «допомагати», а подумав своєю головою. Так мені вдалося зробити справжій гарний вчинок

СОФИЯ ЛЬВОВА
10-02-2010 20:23

Твір на тему:"Вчинок мого друга".У мене є дуже хороший друг .Звуть його Міша . Він завжди чуйний ,у всьому безвідмовно допоможе .Одного разу ми з ним гуляли разом і раптом ,у нас на очах ,наш ровесник падає в непритомність і починає хрипіти .Так Мишко не злякався підбіг і йому надав йому першу медичну допомогу ,яку вже міг.Але не кинув людини ,а допоміг йому .А потім ми викликали швидку виявилося,що у ровесника якого врятував Ведмедик привів у собі різко впало тиск .Його забрала швидка в лікарню.Ось такий вчинок зробив мій друг.

Также наши пользователи интересуются:

Картинка с текстом вопроса от пользователя Инна Руденко

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Твір-роздум "Гарний вчинок мого друга" 1-2 сторінки.» от пользователя Инна Руденко в разделе Қазақ тiлi. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!