6. У якому безсполучниковому складному реченні на місці риски треба поставити дво??рапку? 1. Рідко посієш / рідко й зійде. 2. Менше говори / більше почуєш. 3. Трава залишає корені / людина – нащадків. 4. Сьогодні зранку музика в мені / дошукуюсь мотивів і причини. 5. Час, окрім судійської, має ще й іншу особливість / він працює на того, хто працює, а слава приходить до того, кому ніколи за роботою думати про неї.

?рапку? 1. Рідко посієш / рідко й зійде. 2. Менше говори / більше почуєш. 3. Трава залишає корені / людина – нащадків. 4. Сьогодні зранку музика в мені / дошукуюсь мотивів і причини. 5. Час, окрім судійської, має ще й іншу особливість / він працює на того, хто працює, а слава приходить до того, кому ніколи за роботою думати про неї.

Ответы:
ЖЕНЯ АНТИПЕНКО
20-01-2019 10:50

Правильна відповідь - речення 5.  Час, окрім судійської, має ще й іншу особливість: він працює на того, хто працює, а слава приходить до того, кому ніколи за роботою думати про неї.

Картинка с текстом вопроса от пользователя НАСТЯ СЕМИКОЛЕННЫХ

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «6. У якому безсполучниковому складному реченні на місці риски треба поставити дво?» от пользователя НАСТЯ СЕМИКОЛЕННЫХ в разделе Українська мова. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!