Контрольная работа: Финансовый анализ 2

МІЖРЕГІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

????в????? ???????? ??. ???????? ????? ????????????

Група: ІН 10-7-2004 СУЕП (3,0з)

Новікова Олеся Ігорівна

Адреса: м. Запоріжжя,

вул. Фундаментальна, б.5, кв.12


?????????? ??????
??????????: Գ???????? ??????????

Возможно вы искали - Курсовая работа: Финансовый анализ 2 Анализ платёжеспособности

Викладач: Сажко А.А.

Варіант № 8


ЗАПОРІЖЖЯ

2006

Зміст


Похожий материал - Курсовая работа: Финансовый анализ АО Стройпоставщик

Введення

Інформаційна база фінансового менеджера

Фінансовий аналіз на підприємстві

Сутність і призначення фінансового аналізу

Методи та інструментарій фінансового аналізу

Очень интересно - Курсовая работа: Финансовый анализ деятельности ОАО МХК ЕвроХим

Практичне завдання

Висновки

Список використаної літератури

Введення


Фінансовий менеджмент - керування фінансами, тобто процес керування грошовим обігом, формуванням і використання фінансових ресурсів підприємств. Це так само система форм, методів і прикладів, за допомогою яких здійснюється керування грошовим обігом й фінансовими ресурсами.

Вам будет интересно - Курсовая работа: Финансовый анализ деятельности предприятия 2 Порядок проведения

Фінанси підприємств стали основним показником, що характеризують кінцеві результати їхньої діяльності. Кількісні і якісні показники фінансового стану підприємства визначають його місце на ринку та здатність функціонувати в економічному просторі. Все це привело до підвищення ролі керування фінансами в загальному процесі керування економікою.

Контрольна робота складається з 3 питань: перше питання практичне, інші – теоретичні, в яких розкривається інформаційна база фінансового менеджменту, тобто звідки береться інформація для фінансового аналізу та фінансовий аналіз на підприємстві, призначення фінансового аналізу, методи й інструментарій фінансового аналізу, коефіцієнти.

Інформаційна база фінансового менеджера


Ефективність фінансового менеджменту на підприємстві значною мірою визначається та залежить від використаної інформаційної бази. У свою чергу, формування інформаційної бази фінансового менеджменту на підприємств являє собою процес цілеспрямованого підбора відповідних інформативних показників, орієнтованих як на прийняття стратегічних рішень, так і на ефективне поточне керування фінансовою діяльністю.

Формування системи інформативних показників фінансового менеджменту для конкретного підприємства пов'язано з його галузевими особливостями, організаційно - правовою формою, обсягом, ступенем диверсифікованості господарської діяльності й інших умов. Тому вся сукупність показників, що включають в інформаційну базу фінансового менеджменту, може бути згрупована по видах джерел інформації та вимагає процедурного уточнення по кожній групі стосовно практичної діяльності конкретного підприємства.

Похожий материал - Курсовая работа: Финансовый анализ ЗАО УК АВК Дворцовая площадь

До першої групи відноситься показники, що характеризують загальноекономічний розвиток країни. Система інформативних показників цієї групи служить для прогнозування умов зовнішнього середовища функціонування підприємства при прийнятті стратегічних рішень в області фінансової діяльності.

До даної групи ставляться наступні показники:

обсяг доходів державного бюджету;

обсяг витрат державного бюджету;