Курсовая работа: Рекреаційні комплекси Сіднея

Виконав:

студент 26 групи

географічного факультету

Гнатюк І.О

Науковий керівник:

Возможно вы искали - Реферат: Культурное наследие Тульского края

кандидат географічних наук,

доцент Ільїн а О.В.

Луцьк 2009

Зміст :

Розділ 1: теоретичні основи дослідження

Похожий материал - Реферат: Жизнь и творчество Марка Порция Катона

Розділ 2: передумови створення архітектурного комплексу

Розділ 3: архітектурно-рекреаційний комплекс Сіднея


ВСТУП

Актуальність теми дослідження обумовлюється наступними факторами:

- Росія є однією з економічно насильніших країн світу, що дає їй право займати високі позиції в очах світової спільноти.

Очень интересно - Реферат: Итальянская оккупация Албании

- Як одна з найбільш розвинутих країн світу, Росія, а заодно і Кремль, представляють великий інтерес для людей з усього світу.

Мета дослідження : провести загальний аналіз вигідності географічного положення комплексу, описати стан розвитку архітектурного потенціалу даного комплексу, виявити та встановити перспективи розвитку архітектурного комплексу.

Мета ставить перед собою досягнення таких завдань:

- Визначити передумови розвитку рекреаційного комплексу Кремля.

- Відобразити вплив архітектурного комплексу Кремля на збільшення його туристичного потенціалу.

Вам будет интересно - Сочинение: Москва в лицах в комедии А. С. Грибоедова Горе от ума

- Виділити перспективи розвитку рекреаційного комплексу Кремля на сучасному етапі.

Об єкт дослідження : архітектурно-рекреаційний комплекс Кремля.

Предмет дослідження : сучасний стан, особливості архітектурних стилів, перспективи використання рекреаціного комплексу Кремля.

Методологія і методи дослідження : методологічною основою для написання дослідницької курсової роботи стали праці провідних дослідників, які займалися розробкою цієї теми. Робота базується на принципах логіки, об’єктивності та конкретних фактах. У ході дослідження були використані такі методи, як описовий, синтез та аналіз. Також був використаний історичний принцип, який дав змогу прослідкувати за темпами розвитку архітектури Кремля.

Практичне значення роботи полягає в розробці методологічних підходів, обгрунтування доцільності використання архітектурних рекреаційних ресурсів Кремля. Результати дослідження дають змогу об’єктивно оцінити поточну ситуацію у місті, показують шляхи та перспективи вирішення існуючих проблемних ситуацій.

Похожий материал - Курсовая работа: Туристические достопримечательности в Египте

Розділ 1

ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ

1.1 Понятійно-термінологічний апарат

Сучасні умови життєдіяльності людського суспільства пов'язані з істотним підвищенням значення рекреації (від лат. recreatio - відновлення). Вплив рекреації на розвиток різноманітних галузей матеріального виробництва й сфери послуг постійно зростає. Значення рекреації особливо підвищується у зв'язку з негативними наслідками науково-технічного прогресу, погіршенням природного середовища й урбанізацією. Рекреаційна діяльність тісно пов'язана із природоохоронними заходами, поліпшенням медичного обслуговування, розширенням послуг харчування, торгівлі й побуту, відпочинку й розваги.