Чому люди пробачають жорстокисть 5 речень

Ответы:
Милослава Зеленина
29-06-2011 20:56

Часто ми говоримо  щось не подумавши, або приймаємо необмірковані поспішні рішення, які згодом можуть принести чимало проблем. Можливо, людина, яка вас образила, зробила це ненароком і дуже переживає через ситуацію, що склалася.На мою думку, невміння пробачати приносить багато страждань людині. Тому, щоб залишатися людиною і не втрачати дорогих і близьких нам людей, ми повинні навчитися щиро вибачати. Я також вважаю, що вибачившись і вибачивши ми робимо своє життя легшим і радіснішим. І важливим моментом у цих ситуаціях є саме щирість, перед іншою людиною і перед самим собою. Життя рухається дуже швидко і ми не повинні гаяти свій час на щоденні непорозуміння та образи. Тримаючи на когось зло, ми можемо втрачати близьких людей, тому так важливо відноситись до всіх з розумінням і вміти пробачати людей.  

Также наши пользователи интересуются:

Картинка с текстом вопроса от пользователя Demid Pysarchuk

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Чому люди пробачають жорстокисть 5 речень» от пользователя Demid Pysarchuk в разделе Литература. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!

yii\base\ErrorException
Error

PHP Core Warningyii\base\ErrorException

PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php5.6/mysql.so' - /usr/lib/php5.6/mysql.so: cannot open shared object file: No such file or directory

$_GET = [
    'id' => '1268330-chomu-lyudi-probachayut-zhorstokist-5',
    'url' => 'rechen',
];