Виписати з будь-якої літератури 4 реч. щоб ці речення були складні із сурядним та підрядним зв*язком. СРОЧНО ПОМОГИТЕ ПЛИЗ)))

Ответы:
Dinara Som
21-11-2014 22:37

Ідуть од шахти шахтарі, А даль така широка та іскриста Там, де рум’яна стежка од зорі Біжить в село, що стало уже містом .                                        Розпухле вухо Тимка, на якому засохла кров, кинуло Орисю в жар, і їй хотілося торкнутися до нього пальцями, щоб зняти з нього біль, але вона не наважувалася цього зробити, щоб не спричинити ще більшого болю.         Така там була температура, і так мене парою проймало, і стільки крові з мене вийшло, що я відчув себе здоровшим (Ю. Яновський)).                                 Тільки що Марія розпалила в печі й приставила горщики, у вікнах замиготіла чорна смушева шапка й блиснули чорні брови (І. Нечуй-Левицький)).

Также наши пользователи интересуются:

Картинка с текстом вопроса от пользователя Денис Николаенко

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Виписати з будь-якої літератури 4 реч. щоб ці речення були складні із сурядним та підрядним зв*язком. СРОЧНО ПОМОГИТЕ ПЛИЗ)))» от пользователя Денис Николаенко в разделе Қазақ тiлi. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!