Човен плив 1,3 годині за течією річки і 2,8 годині проти течії річки.Який шлях подолав човен за весь рух,якщо його власна швидкість 18,7км/годині,а швидкість течії річки 2,1км/годині?

ЧИТАТЬ ОТВЕТ
Ответы:
ЯНА ПОСТНИКОВА
21-02-2010 02:25

1) 18,7 + 2,1 = 20,8 (км/ч) - скорость по течению2) 18,7 - 2,1 = 16,6 (км/ч) - скорость против течения3) 20,8 * 1,3 = 27,04 (км) - прошел по течению4) 16,6 * 2,8 = 46,48 (км) - прошел против течения5) 27,04 + 46,48 = 73,52 (км) - весь путь.

Также наши пользователи интересуются:

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Човен плив 1,3 годині за течією річки і 2,8 годині проти течії річки.Який шлях подолав човен за весь рух,якщо його власна швидкість 18,7км/годині,а швидкість течії річки 2,1км/годині?» от пользователя МИША РАДЧЕНКО в разделе Математика. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!