Будь ласка )) Аналіз вірша (ханр, ідея, художні засоби та інше ..) Антонич Богдан-ІгоР – Калина Калина похилилась вниз, мов ягода росте червоне слово. Весні окриленій молись, карбуй на камні пісню калинову! Та промінь сонця, мов стріла, проколе слово і проріже камінь, і лиш калина, як цвіла, цвіте щороку листям і піснями.

Р – Калина Калина похилилась вниз, мов ягода росте червоне слово. Весні окриленій молись, карбуй на камні пісню калинову! Та промінь сонця, мов стріла, проколе слово і проріже камінь, і лиш калина, як цвіла, цвіте щороку листям і піснями.

Ответы:
Aleksandra Stolyarenko
25-05-2018 19:58

Рід: лірикаЖанр: ліричний віршВид лірики: пейзажнаПровідний мотив: оспівування весняної краси і роздумовування над силою слова і постійністю у природі та житті. Художні засоби: епітети(весна окрилена, пісня калинова, червоне слово)порівняння(мов ягода червоне слово, промінь сонця, мов стріла)метафори(росте слово, промінь проколе слово і проріже камінь, калина цвіте піснями.)

Картинка с текстом вопроса от пользователя ЕВА ЗАЙЦЕВСКИЙ

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Будь ласка )) Аналіз вірша (ханр, ідея, художні засоби та інше ..) Антонич Богдан-Іго» от пользователя ЕВА ЗАЙЦЕВСКИЙ в разделе Українська література. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!