Знайди у вірші загадку відгадай її і запиши відповідь Курличуть хмари, тьохкає в??да, дерева казку шепчуть на світанні, і вітер, ставши на далекій грані, всю землю, мов колисанку, гойда. У тім гойданні повилася путь, як буйний хміль по схиленій тичині1, а біля хати, при вікні одчиненім, жовтогарячі соняхи цвітуть. Зронив обручку місяць в джерело, зронили хмари білі квіти в полі. Блакитний півень став на видноколі, блакитний півень, золоте крило. В леваді ходить згадка молода, збирає на стежках зірниці давні, і восени для мене, як у травні, — курличуть хмари, тьохкає вода.

?да, дерева казку шепчуть на світанні, і вітер, ставши на далекій грані, всю землю, мов колисанку, гойда. У тім гойданні повилася путь, як буйний хміль по схиленій тичині1, а біля хати, при вікні одчиненім, жовтогарячі соняхи цвітуть. Зронив обручку місяць в джерело, зронили хмари білі квіти в полі. Блакитний півень став на видноколі, блакитний півень, золоте крило. В леваді ходить згадка молода, збирає на стежках зірниці давні, і восени для мене, як у травні, — курличуть хмари, тьохкає вода.

Ответы:
Алиса Мельник
13-10-2018 19:59

В леваді ходить згадка молода,збирає на стежках зірниці давніВідповідь:книга

Картинка с текстом вопроса от пользователя Катюша Казаченко

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Знайди у вірші загадку відгадай її і запиши відповідь Курличуть хмари, тьохкає в?» от пользователя Катюша Казаченко в разделе Українська література. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!