СРОЧНО!!! ДАЮ 15 БАЛЛОВ! Помогите придумать свою историю про Хлопчика - Фігурку. P.S ??не нужно не сочинение по произведению, а именно история про приключения Хлопчика - Фігурку.

?не нужно не сочинение по произведению, а именно история про приключения Хлопчика - Фігурку.

Ответы:
Божена Бакулева
12-11-2018 19:05

Пiзньоï осенi Ганнуся поверталася додому трамваєм. На запотiлих вiкнах дiвчинка намалювала фiгурку людини в окулярах: вийшов Хлопчик — Фiгурка.Виходячи з трамвая, Ганнуся почула, як ïï попросили подати руку, озирнувшись, побачила, що Хлопчик — Фiгурка (Ха-еФ) стоïть поруч. Дiвчинка посадила Ха-еФа у ранець, в альбом.Яка дивна пригода трапилася зi мною, — думала дiвчинка, — нiколи б не сказала, що нарисована людинка може ожити.Удома перед сном Ганнуся пригадала про Ха-еФа. Вона вийняла альбом — хлопчик якраз умiстився на аркушi, нiби його там нарисували.  Що ж робити, — мiркувала школярка, — чи вирвати аркуш, чи, може, вдасться Ха-еФа звiдти вигнати. Бо за такий рисунок можна отримати одиницю.— Хлопчику, чи ти можеш вiдклеïтися з альбому, отак, як ти вiдклеïвся з вiкна? — запитала дiвчинка.— Звичайно. Але ж ти менi дозволила тут розташуватися. Я дуже полюбляю альбоми. Можеш мене навiть розмалювати кольоровими олiвцями.— Добре, розмалюю, — пообiцяла Ганнуся. — Але я хочу, аби ти забрався з альбому на урок малювання. Бо ще схоплю двiйку!Ха-еФ згодився.Та наступного дня Ганнуся забула про нього, нiби то був сон. I коли вчитель малювання переглядав домашнi завдання, то, розкривши Ганнусин альбом, засмiявся:

Картинка с текстом вопроса от пользователя КАТЮША МОСКАЛЕНКО

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «СРОЧНО!!! ДАЮ 15 БАЛЛОВ! Помогите придумать свою историю про Хлопчика - Фігурку. P.S ?» от пользователя КАТЮША МОСКАЛЕНКО в разделе Українська література. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!