1.Добери заголовок. Море дедалі більше втрачало спокій.Чайки знімались з одиноки?? берегових скель припадалигрудьми до хвиль і плакали над морем.Море стемніло змінилось.Дрібні хвилізливалисьдокупиі непомітно підкрадались до берега падали на пісок і розбивались на білу піну. 2.Випиши речення з однорідними присудками.Встав пропущені розділові знаки.

? берегових скель припадалигрудьми до хвиль і плакали над морем.Море стемніло змінилось.Дрібні хвилізливалисьдокупиі непомітно підкрадались до берега падали на пісок і розбивались на білу піну. 2.Випиши речення з однорідними присудками.Встав пропущені розділові знаки.

Ответы:
ДЖАНА ГУСЕВА
13-11-2018 13:07

"Перед бурею"Чайки знімались з одиноких берегових скель, припадали грудьми до хвиль і плакали над морем.Море стемніло, змінилось. Дрібні хвилі зливались докупи і непомітно підкрадались до берега, падали на пісок і розбивались на білу піну

Картинка с текстом вопроса от пользователя Полина Алёшина

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «1.Добери заголовок. Море дедалі більше втрачало спокій.Чайки знімались з одиноки?» от пользователя Полина Алёшина в разделе Українська мова. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!