Потрібна ваша допомога. на одній клумбі розцвіло 115 тюльпанів, а на другій - в 5 разіВ менше. скільки тюльпанів розцвіло на другій клумбі. розвяжи задачю. вибери із запропонованих задач обернені до цієі. 1. на одній клумбі розцвіло 115 тюльпанів, що в 5 разів більше, ніж на другій. скільки тюльпанів розцвіло на другій клумбі. 2. на одній клумбі розцвіло 23 тюльпани, що в 5 разів менше, ніж на другій. скільки тюльпанів розцвіло на другій клумбі. 3. на одній клумбі цвіте 115 тюльпанів, а на другій - 23. у скільки разів більше тюльпанів цвіте на першій клумбі, ніж на другій. будласка допоможіть буду дуже вдячна.

В менше. скільки тюльпанів розцвіло на другій клумбі. розвяжи задачю. вибери із запропонованих задач обернені до цієі. 1. на одній клумбі розцвіло 115 тюльпанів, що в 5 разів більше, ніж на другій. скільки тюльпанів розцвіло на другій клумбі. 2. на одній клумбі розцвіло 23 тюльпани, що в 5 разів менше, ніж на другій. скільки тюльпанів розцвіло на другій клумбі. 3. на одній клумбі цвіте 115 тюльпанів, а на другій - 23. у скільки разів більше тюльпанів цвіте на першій клумбі, ніж на другій. будласка допоможіть буду дуже вдячна.

Ответы:
Georgiy Plotnikov
14-11-2018 15:43

115:5=23 тюльпана на второй клумбе.обратная задача будет номер 2

Картинка с текстом вопроса от пользователя Мария Быкова

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Потрібна ваша допомога. на одній клумбі розцвіло 115 тюльпанів, а на другій - в 5 разі» от пользователя Мария Быкова в разделе Математика. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!