1. Депутатська фракція розробила та прийняла Закон України за який проголосувало 240 народних депутатів України. Після голосування голова фракції, яка розробила закон підписав його та надіслав Президентові України на розгляд. Президент України повернув цей закон до Секретаріату Верховної Ради України з формулюванням «за порушення встановленої процедури прийняття та оформлення законів». Чи є такі дії президента України правомірними? 2. Представники фракції «Комуністична партія України», яка має в Парламенті 18 мандатів звернулися до голови Верховної Ради України з вимогою скликати позачергову сесію у зв’язку з розглядом питання політичних репресій в країні. Чи є така вимога правомірною та як має відреагувати спікер Парламенту? 3. Прокурор видав наказ про позбавлення батьківських прав громадянина Сидорова, за неналежне виховання та увагу до дитини. Останній заявив що оскаржить таке рішення до суду, бо воно є незаконним. Як має вчинити прокурор? 4. Україна визнала рішення суду Німеччини, в якому влада повинна сплатити громадянину Петрову компенсацію за те, що він став жертвою злочину в Німеччині, де перебував за туристичною путівкою. Як має вчинити влада України? 5. Суддя місцевого суду був звільнений достроково з займаної посади з причини того, що його рідні переїхали на постійне місце проживання до Швеції. Таке рішення прийняв суд вищої інстанції. Чи правомірне таке рішення про звільнення судді?

40 народних депутатів України. Після голосування голова фракції, яка розробила закон підписав його та надіслав Президентові України на розгляд. Президент України повернув цей закон до Секретаріату Верховної Ради України з формулюванням «за порушення встановленої процедури прийняття та оформлення законів». Чи є такі дії президента України правомірними? 2. Представники фракції «Комуністична партія України», яка має в Парламенті 18 мандатів звернулися до голови Верховної Ради України з вимогою скликати позачергову сесію у зв’язку з розглядом питання політичних репресій в країні. Чи є така вимога правомірною та як має відреагувати спікер Парламенту? 3. Прокурор видав наказ про позбавлення батьківських прав громадянина Сидорова, за неналежне виховання та увагу до дитини. Останній заявив що оскаржить таке рішення до суду, бо воно є незаконним. Як має вчинити прокурор? 4. Україна визнала рішення суду Німеччини, в якому влада повинна сплатити громадянину Петрову компенсацію за те, що він став жертвою злочину в Німеччині, де перебував за туристичною путівкою. Як має вчинити влада України? 5. Суддя місцевого суду був звільнений достроково з займаної посади з причини того, що його рідні переїхали на постійне місце проживання до Швеції. Таке рішення прийняв суд вищої інстанції. Чи правомірне таке рішення про звільнення судді?

Ответы:
Стася Нестеренко
14-11-2018 15:51

Можешь написать на русском?..........

Картинка с текстом вопроса от пользователя Медина Исаченко

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «1. Депутатська фракція розробила та прийняла Закон України за який проголосувало 2» от пользователя Медина Исаченко в разделе Право. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!