Допоможіть будь-ласка переробити цей вірш щоб було правельно. Картина. - В мене є така картина — краща від усіх! Не картина — дивина. Над горою низина. Спіють яблука, малина, зверху валить сніг. На гілках сидять зайчата. На ставку пливуть курчата. Ї Їжаки летять. Світить сонце, сяють зорі. Жолуді на осокорі гронами висять. — От картина, так картина! Що малюнок, то й новина. Хто ж її подарував? — Це я сам намалював!

така картина — краща від усіх! Не картина — дивина. Над горою низина. Спіють яблука, малина, зверху валить сніг. На гілках сидять зайчата. На ставку пливуть курчата. Ї Їжаки летять. Світить сонце, сяють зорі. Жолуді на осокорі гронами висять. — От картина, так картина! Що малюнок, то й новина. Хто ж її подарував? — Це я сам намалював!

Ответы:
АЛЁНА БАБУРИНА
02-01-2019 16:06

Картина.- В мене є така картина — краща від усіх!  Не картина — дивина.  Під горою низина.  Стигнуть яблука, малина,  зверху вабить стиглий плід.  На гілках сидять пташата.  На ставку пливуть качата. Лебеді летять.  Світить місяць, сяють зорі.  Виноград на лозі гронами висить.— От картина, так картина! Що малюнок,то й новина. Хто ж її подарував?— Це я сам намалював!

Картинка с текстом вопроса от пользователя ИРИНА ЛУГОВСКАЯ

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Допоможіть будь-ласка переробити цей вірш щоб було правельно. Картина. - В мене є» от пользователя ИРИНА ЛУГОВСКАЯ в разделе Українська література. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!