Порівняйть виховання одинаків михайлика із тексту гуси лебеді летять (Михайло Ст??льмах)і павлуля із тексту скарб (Олекса стороженко). Пожалуста Міні- твір 10 речень Срочно

?льмах)і павлуля із тексту скарб (Олекса стороженко). Пожалуста Міні- твір 10 речень Срочно

Ответы:
Рафаель Наумов
06-01-2019 22:25

Виховання Михайлико було хороше,тому що його виховував дідусь ,він його вчив рослинному та тваринному світу.Про Павлуся в мене думка зовсім інша,Павлусь був вихований дуже погано,він був лінивим та не самостійний,він був не пристосований до дорослого життя,його мати до 23 років одягала,кормила його,він нічого не зробив для батьків а все було навпаки батьки його пестували,батько відмовляв мати пестувати як маленького ,а мати стояла за своє,вона пестувала як менесенького ,Павлусь захотів те ,от йому і принесли на тарілочці,він був на стільки лінивий,що груша яка висіла прямо над його головою,в нього не було сили шоб зірвати її,він чекав поки вона сама впаде йому в рот. Тобто,Павлусь був вихований погано.

Картинка с текстом вопроса от пользователя Тема Маслов

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Порівняйть виховання одинаків михайлика із тексту гуси лебеді летять (Михайло Ст?» от пользователя Тема Маслов в разделе Українська література. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!