Розставте розділові знаки. Люди що створили цю живу красу мабуть у душі поети п??думав я оглядаючи все навколо. Світить нам у віки пророцтво Тараса Не вмирає душа наша не вмирає воля. І весна й осінь і зима й літо всі пори року гарні по-своєму. І на тім рушникові оживе все знайоме до болю і дитинство й розлука й твоя материнська любов.

?думав я оглядаючи все навколо. Світить нам у віки пророцтво Тараса Не вмирає душа наша не вмирає воля. І весна й осінь і зима й літо всі пори року гарні по-своєму. І на тім рушникові оживе все знайоме до болю і дитинство й розлука й твоя материнська любов.

Ответы:
Афина Макогон
17-01-2019 13:23

"Люди, що створили цю живу красу, мабуть, у душі поети", -  подумав я, оглядаючи все навколо.Світить нам у віки пророцтво Тараса:"Не вмирає душа наша, не вмирає воля". І весна, й осінь, і зима, й літо - всі пори року гарні по-своєму. І на тім рушникові оживе все знайоме до болю: і дитинство, й розлука, й твоя материнська любов.

Картинка с текстом вопроса от пользователя Камила Мартыненко

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Розставте розділові знаки. Люди що створили цю живу красу мабуть у душі поети п?» от пользователя Камила Мартыненко в разделе Українська мова. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!