У якому реченні допущено помилку при відокремленні додатка? 1. На його дворі, заміСть похилої хатини, стояв веселий будинок. 2. Пахне грибами й медом, вогкістю пахне тією, що опріч назви осінь немає імені їй. 3. Всі, за винятком Бойчука, здивовано дивилися на свого шкіпера. 4. Більш жодного звуку не донеслося, крім повівання пахучого повітря в розквітленому гіллі саду. 5. У нашій лоцманській слободі, замість тополь, край шляху виросли металеві щогли, вищі за всяку тополю.

Сть похилої хатини, стояв веселий будинок. 2. Пахне грибами й медом, вогкістю пахне тією, що опріч назви осінь немає імені їй. 3. Всі, за винятком Бойчука, здивовано дивилися на свого шкіпера. 4. Більш жодного звуку не донеслося, крім повівання пахучого повітря в розквітленому гіллі саду. 5. У нашій лоцманській слободі, замість тополь, край шляху виросли металеві щогли, вищі за всяку тополю.

Ответы:
ДИЛЯ МАЛЯРЕНКО
20-01-2019 16:13

Помилку допущено у другому реченні. 2. Пахне грибами й медом, вогкістю пахне тією, що, опріч назви осінь, немає імені їй. Потрібно комами виділити відокремлений додаток - опріч назви осінь.

Картинка с текстом вопроса от пользователя СОФЬЯ КОСТЮЧЕНКО

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «У якому реченні допущено помилку при відокремленні додатка? 1. На його дворі, замі» от пользователя СОФЬЯ КОСТЮЧЕНКО в разделе Українська мова. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!