Чи є подані нижче дії правопорушеннями? Визначте, до якого виду правопорушень їх можна віднести: а) школяр проїхав у автобусі без квитка; б) спортсмен відмовився сплатити внески до спортивної феде­ рації; в) чоловік украв фотоапарат у магазині; г) хлопець не прийшов на побачення до дівчини, хоча обіцяв їй це зробити; д) касир спізнилася на роботу на дві години без поважних при­ чин; е) водій порушив Правила дорожнього руху та скоїв аварію, по­ шкодивши кілька автомобілів і завдавши тілесних ушкоджень водієві одного з них.

внески до спортивної феде­ рації; в) чоловік украв фотоапарат у магазині; г) хлопець не прийшов на побачення до дівчини, хоча обіцяв їй це зробити; д) касир спізнилася на роботу на дві години без поважних при­ чин; е) водій порушив Правила дорожнього руху та скоїв аварію, по­ шкодивши кілька автомобілів і завдавши тілесних ушкоджень водієві одного з них.

Ответы:
ИЛЬЯ АНТОШКИН
31-01-2019 12:59

е)административное

Картинка с текстом вопроса от пользователя NIKITA MAKOGON

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Чи є подані нижче дії правопорушеннями? Визначте, до якого виду правопорушень їх можна віднести: а) школяр проїхав у автобусі без квитка; б) спортсмен відмовився сплатити » от пользователя NIKITA MAKOGON в разделе Разное. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!