1) допоможіть мені будь ласка з перекладом 2) Ми дуже часто зустрічаємо його в парку 3) я поїду тільки з тобою 4) він подорожував тільки з ними 5) у цьому маленькому міс течку ми познайомилися з нею 6) коли ви знайдете до нас? - ми завжди раді вам 7) хто це прийшов з вами? Це ваша тітка? 8) поїзд на Берлін вирушає вранці. Ти поїдеш зі мною? 9) ця дитина неспокійна. З нею дуже важко!

течку ми познайомилися з нею 6) коли ви знайдете до нас? - ми завжди раді вам 7) хто це прийшов з вами? Це ваша тітка? 8) поїзд на Берлін вирушає вранці. Ти поїдеш зі мною? 9) ця дитина неспокійна. З нею дуже важко!

Ответы:
Русик Орехов
16-02-2019 17:31

2) Wir sind sehr oft im Park begegnen 3) ich gehe nur mit dir 4) er reiste nur mit Ihnen 5) in dieser kleinen Stadt trafen wir uns mit Ihr 6) Wann finden Sie uns? - wir freuen uns auf Sie 7) wer kam mit Ihnen? Es ist Ihre Tante? 8) der Zug nach Berlin fhrt morgen. Du kommst mit mir? 9) das Baby ist unruhig. Mit Ihr ist es sehr schwierig!

Картинка с текстом вопроса от пользователя Zahar Makitra

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «1) допоможіть мені будь ласка з перекладом 2) Ми дуже часто зустрічаємо його в парку 3) я поїду тільки з тобою 4) він подорожував тільки з ними 5) у цьому маленькому міс » от пользователя Zahar Makitra в разделе Немецкий язык. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!