Перепишіть речення. Підкресліть головні члени речення. Зіставте речення, поясніть спільні та відмінні їх риси. 1. Добро і краса житимуть вічно. 2. Я вірю, що добро і краса житимуть вічно. 3. Я вірю: добро і краса житимуть вічно. 4. Краса безсмертна, і добро житиме вічно.

Ответы:
Ринат Гапоненко
29-10-2014 23:18

1-добро і краса - однорідні підмети, житимуть - присудок.2- І частина-так, як у 1реченні, ІІ частина- я-підмет, вірю-присудок- це речення складне,сполучникове, складнопідрядне3- головні члени такі, як в 2, але речення складне безсполучникове4-краса-підмет,безсмертна-присудок, добро-підмет, житиме-присудок, це складне сполучникове складносурядне 

Также наши пользователи интересуются:

⭐⭐⭐⭐⭐ Лучший ответ на вопрос «Перепишіть речення. Підкресліть головні члени речення. Зіставте речення, поясніть спільні та відмінні їх риси. 1. Добро і краса житимуть вічно. 2. Я вірю, що добро і краса житимуть вічно. 3. Я вірю: добро і краса житимуть вічно. 4. Краса безсмертна, і добро житиме вічно.» от пользователя Ксения Гуреева в разделе Қазақ тiлi. Задавайте вопросы и делитесь своими знаниями.

Открой этот вопрос на телефоне - включи камеру и наведи на QR-код!